.....................................................* ειδήσεις * νέα * ρεπορτάζ * έρευνα σύγχρονων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων *

~

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καούρ' εκάνατε - Καλώς Ήρθατε.

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

– ΚΑΙ Η ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΕΤΟΡΡΑΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ
Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Γορτυνίας είναι σε πολλές περιπτώσεις τραγική. Τα σημαντικά προβλήματα που προέκυψαν το Χειμώνα σε καμιά περίπτωση δεν αποκαταστάθηκαν με αποτέλεσμα στην παρούσα φάση η επικινδυνότητα της οδήγησης στα σημεία αυτά να είναι πολύ μεγάλη.

Να θυμήσουμε σε όλους τους υπευθύνους το Πρόβλημα στις Ράχες, την Καθίζηση στο Τουμπίτσι για την οποία πέρας από μια κόκκινη κορδέλα δεν έχει γίνει τίποτα, καθώς και το σημαντικό πρόβλημα στη Διαδρομή Σταυροδρόμι Αετορράχη και Δήμητρα Κοντοβάζαινα. Φυσικά εκτός συναγωνισμού τα ονειρικά τμήματα οδήγησης με ένα εκατομμύριο Λακούβες Βούτσι-Μοναστηράκι-Βυδιάκι και ο «ανύπαρκτος» για την περιφέρεια δρόμος Τριπόταμα Παραλογγοί.
Σε ορισμένες περιπτώσεις η αργοπορία των υπευθύνων είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Λες και δεν αγωνιούν για την πιθανότητα ενός ατυχήματος στα επικίνδυνα σημεία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο δρόμος Σταυροδρόμι – Αετορράχη στον οποίο το περασμένο διάστημα πάρα πολλοί οδηγοί βιώνουν την πλήρη αδιαςφορία με αποτέλεσμα να έχουν κινδυνεύσει. Βάτα υπερβολικά σε επικίνδυνες στροφές, εκτεταμένες λακούβες στη Μαυράδα, καθιζήσεις σε πολλά σημεία καθιστούν ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!
Ακούνε άραγε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και ο Δήμαρχος Γορτυνίας; Είναι τόσο δύσκολο ένα Γκρέηντερ να καθαρίσει το δρόμο και συνεργεία να αποκαταστήσουν τις βλάβες;
Οι κάτοικοι της Αετορράχης μετά το πρόβλημα της έλλειψης νερού που τους βασανίζει έντονα ζητούν επιτέλους μετά από ένα χρόνο να δοθεί λύση στο πρόβλημα της πρόσβασης στο χωριό τους. Το βίντεο του Χρήστου Κιντή είναι επιγραμματικό και αποτυπώνει γλαφυρά σε όλη την έκταση το πρόβλημα.
Ευχόμαστε οι αρμόδιοι να ευαισθητοποιηθούν πριν έχουμε σοβαρά ατυχήματα!!
Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας
Υπ. Δήμαρχος Γορτυνίας
http://www.youtube.com/watch?v=DEy2Cy-vKmM

____________________
από το: ΑΡΚΑΔΊΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου