.....................................................* ειδήσεις * νέα * ρεπορτάζ * έρευνα σύγχρονων κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων *

~

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καούρ' εκάνατε - Καλώς Ήρθατε.

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Ένωση Βαχλαίων την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 12:00

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Η Ένωση Βαχλαίων ανακοινώνει την σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 10/04/2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα της ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗΣ στην οδό Πειραιώς 1 (είσοδος εντός στοάς) στον 7ο όροφο.

Η Συνέλευση αυτή αποφασίστηκε από την προηγούμενη Γεν. Συνέλευση της 15/11/2015 στην οποία προσδιορίστηκαν και τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και τα οποία είναι:

1. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΑΧΛΑΙΩΝ και
2. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΤΗ

Ειδικά και μόνο για αυτή την έκτακτη Συνέλευση αποφασίστηκε ότι η συνδρομή για την οικονομική τακτοποίηση των μελών που θα λάβουν μέρος θα είναι 10 € (δέκα) με σκοπό την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στην ανταλλαγή απόψεων και την λήψη αποφάσεων αφού η οικονομική βιωσιμότητα της Ένωσης είναι προϋπόθεση για την ύπαρξη της Ένωσης.
Το Δ.Σ. της Ένωσης θα παρουσιάσει στην εισήγησή του αναλυτικά οικονομικά και στατιστικά στοιχεία για τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και θα καταθέσει προτάσεις για το ξεπέρασμα της οικονομικής κρίσης που απειλεί ευθέως πλέον αυτή τούτη την ύπαρξη της Ένωσης.
Προς την ίδια στόχευση καλούμε και όλους τους Βαχλαίους-μέλη της Ένωσης να συμβάλλουν όσο περισσότερο μπορούν στην προσπάθεια να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να ξαναμπεί η Ένωση σε νέο βιώσιμο κύκλο.

Όλοι στην έκτακτη Γεν. Συνέλευση.
Δύο Κυριακάτικες ώρες απ τη ζωή μας προσφορά υπέρ της Ένωσης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΑΓ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου